Neness® Kwaliteitsgarantie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Neness® parfums aan je verwachtingen zullen voldoen en dat je letterlijk op onze geuren verliefd zult worden . Daarom geven wij jou een kwaliteitsgarantie!

Kwaliteitsgarantie

We houden ons al zo lang bezig met de productie van parfums dat we er inmiddels "bijna alles" van weten. We hebben honderdduizenden tevreden en bij ons terugkerende klanten die ons ervan verzekeren dat we echt "goed werk" leveren.

Onze parfums staan bekend om hun ongelooflijk mooie geuren en hun ongekend lange werking. De geuren blijven tot 24 uur en in sommige gevallen zelfs langer.

Voor de productie van de Neness® parfums gebruiken we hoogwaardige Franse geurcomposities. De zeer hoge concentratie geurolie in onze producten en het zorgvuldige productieproces garanderen een zeer langdurige geur.

Probeer het zelf uit door ze op je kleding te spuiten. Je zult zien dat je de geur zelfs na een paar dagen zal kunnen ruiken!

Al onze parfums zijn:

  • vegan,
  • Cruelty-Free,
  • niet getest op dieren

Hoe zit het met die Neness® kwaliteitsgarantie?

We hebben zoveel vertrouwen in de hoge kwaliteit van onze parfums dat we jou als onderdeel van onze kwaliteitsgarantie tot 100 dagen de tijd geven om de producten terug te sturen!

100 dagen om producten te retourneren bij Neness.be!
Wanneer je een parfum van Neness® in onze officiële winkel Neness.be koopt, heb je tot 100 dagen de tijd om je aankoop te retourneren als deze niet aan je verwachtingen voldoet.

  1. Koop onze parfums;
  2. Probeer de geur uit - denk eraan niet te veel te gebruiken - één keer sprayen is genoeg om te controleren of de geur je bevalt;
  3. Neem een beslissing;

Als je besluit de goederen te retourneren, stuur ze dan naar ons terug - je hebt daar 100 dagen de tijd voor!

Ongelooflijk lage prijs

De prijs is een factor die naar ons idee de aankoopbeslissing sterk beïnvloedt. We maken deze beslissing voor jou daarom nog makkelijker! We geven je:

  1. de ongelooflijk lage prijs van onze parfums
  2. kwaliteitsgarantie: 100 dagen om producten te retourneren

Wanneer je bij ons een aankoop doet, neem je geen enkel risico.

Kijk zelf maar!