Waarom voor Neness kiezen

Vraag je je af waarom het de moeite waarde is parfums van Neness® te kopen?

Hierbij enkele redenen waarom je volgens ons absoluut ons parfum moet proberen:

1. Hoogste kwaliteit

Een zeer ruime ervaring, vele jaren van testen en fouten en tientallen geteste kleurcomposities hebben ons bijna tot perfectie geleid in de productie van parfums.

Ons nauwkeurig laboratoriumproces, bestanddelen van de hoogste kwaliteit, Franse etherische oliën en geurcomposities die gelijkstaan met de composities van de populairste merken op de wereld garanderen de kwaliteit van Neness®.

Desondanks perfectioneren we onze processen voortdurend en trachten we nog betere parfums te produceren. Overtuig jezelf!

Geloof je ons niet op ons woord?

Lees de meningen van tevreden klanten. We hebben er echt heel veel!

2. Fantastische geuren

Heb je je favoriete parfum? Draag je dagelijks een bepaalde geur? Je vindt hem vast en zeker ook in onze winkel.

De parfums van het merk Neness® hebben dezelfde kwaliteit als bekende geuren van de populairste merken op de wereld. Volgens ons overtreffen ze zelfs!

We schatten vele van de mainstream- en nicheparfums zo goed in dat je geen enkel verschil zult kunnen ruiken.

Geloof je dit niet? Doe een blinde test. Sproei jouw favoriete geur op teststrookjes voor parfum, en een tweede met parfum van het merk Neness® (je vindt vast en zeker de juiste). Ruik zonder te kijken aan beide. Je zult ze niet van elkaar kunnen onderscheiden.

Waarom zou je meer betalen terwijl je hetzelfde kunt hebben (en zelfs meer) voor een veel lagere prijs?

3. Zeer lange duurzaamheid

Voor de productie van de parfums van Neness gebruiken we Franse geurcomposities van de hoogste kwaliteit. Een zeer hoge concentratie van de geurolie in onze producten en een nauwkeurig productieproces garanderen een zeer lange duurzaamheid van de parfums van Neness. De geur blijft tot zelfs 24 uur.

Overtuig jezelf! Doe de test - sproei onze parfums op je kleren en check de volgende dag hoe sterk de geur ruikt. Check dit ook enkele dagen later. We zijn ervan overtuigd dat je zelfs na 4-6 dagen de prachtige geur van de parfums van Neness® zult ruiken.

4. Ongelooflijk lage prijs

De normale prijs van de parfums van Neness® bedraagt 12,30 GBP. Dat is een ongelooflijk lage prijs voor:

  • zo'n hoge kwaliteit van de geur;
  • de duurzaamheid;
  • en het feit dat je geen verschil zult kunnen merken tussen onze parfums en jouw favoriete geuren;

In onze officiële winkel bieden we heel vaak bijkomende promoties, dus je kunt ze kopen voor minder dan 10 GBP per stuk!!!

Hoe is dat mogelijk?

Ons concept bestaat uit het praktisch tot nul minimaliseren van de onnodige kosten en het aanbieden van de laagst mogelijke prijs aan de koper - jou dus.

Onze parfums worden verkocht in dezelfde glazen flacons, in kartonnen verpakkingen, die verschillende prints hebben. Dankzij zeer grote bestellingen zijn we in staat goede prijzen te onderhandelen van de verschillende bestanddelen, wat leidt tot een zeer lage eindprijs voor onze klanten (in de hele wereld).

We dragen geen uitgaven van miljoenen voor marketing, branding, verpakkingen of licenties, waardoor deze kosten niet worden bijgeteld bij de prijs van onze parfums - je moet er niet voor betalen.

Daardoor kun je genieten van de geuren van Neness® voor een ongelooflijk lage prijs.

5. Neness.be dat zijn niet alleen parfums van het merk Neness®

Neness® is onze eerste en hoofdmerk van parfums. Het is echter niet alles wat we voor je in petto hebben!

365 Days®

Probeer ook onze geuren van de serie 365 Days® - je vindt hier zowel "traditionele" parfums als versies in de vorm van roll-ons.

De parfums van het merk 365 Days® zijn iets meer dan de fantastische kwaliteit die met onze ervaring gepaard gaat. In de samenstelling van deze geur vindt je auteursmixen van feromonen en toevoeging van de molecule ISO E SUPER, die jouw lichaam een bijkomend aura geeft. Jouw geur zal uniek zijn en ... zeer aantrekkelijk!

Geuren voor thuis

In de officiële winkel van het merk Neness® koop je ook geuren voor thuis in de vorm van geurverspreiders en geurkaarsen uit soja.

De producten voor thuis van de merken Neness® en 365 Days® zijn er beschikbaar.

Wil je dat het in jouw huis naar jouw lievelingsgeur ruikt? Niks eenvoudigers! Kijk hier. Je vindt er zeker wat je zoekt.

Wil je dat je huis heerlijk ruikt? Probeer onze thuisgeuren zoals vanille, lavendel, sinaasappel of de feestversies.

Etherische oliën

Je vindt bij ons ook etherische oliën, die je kunt gebruiken voor aromatherapie alsook om eenvoudigweg de geur in je eigen huis te verfrissen.

Neness.be dat is iets meer dan parfums!

Zoals je ziet, is onze officiële winkel iets meer dan enkel parfums. Onze winkel is een wereld van geuren! Dompel je samen met ons onder in de prachtigste geuren van deze wereld.